Willems & Smeets

Notarissen adviseurs

Opvolging

Mr. Maurice P.M. Willems, is, na ruim 27 jaar werkzaam te zijn geweest als notaris, per 1 oktober 2023 gedefungeerd als notaris.

Hij is als notaris opgevolgd door Mr. Rieke C. Dwarkasing.
Rieke is als kandidaat-notaris sinds 1 juli 2022 partner bij Willems &  Smeets Notarissen Adviseurs en is al meer dan 20 jaar in de notariele praktijk werkzaam.
Voor clienten is zij dus geen onbekende.
Maurice blijft voorlopig nog aan ons kantoor verbonden.

Vanuit onze vestigingen in Valkenswaard en Eindhoven zijn wij u graag deskundig, betrokken en persoonlijk van dienst, op alle notariële vakgebieden.

Op deze webpagina´s geven we u een indruk van ons werkterrein. Uiteindelijk zal bij het verlenen van een opdracht met u worden afgesproken welke werkzaamheden wij voor u zullen verrichten.

Wij weten dat wij met deze pagina´s niet al uw vragen kunnen beantwoorden. Neem daarom bij vragen contact met ons op.

Wij verzorgen ook graag - kosteloos - een informatieavond of een lezing of presentatie over notariële onderwerpen voor verenigingen en andere groepen belangstellenden.

Bij ons kantoor berusten de notariële akten die zijn gepasseerd door de huidige notarissen mr. R.C. Dwarkasing en mr. R.H.J. Smeets, en door oud-notarissen mr. M.P.M. Willems (van 1996 tot en met 2023) en G.M.Th. de Cock (van 1976 tot en met 2002).

Breng bij uw bezoek aan ons kantoor altijd uw geldige legitimatiebewijs mee in verband met de wettelijk vereiste persoonlijke identificatie van cliënten.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De notaris is verplicht om verdachte geldtransacties te melden op grond van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT). Informatie daarover vindt u hier.

Actueel

Vacature: Jurist

Vacature: Dienstverband: Locatie/vestiging: Jurist...

Vacature: all-round kandidaat-notaris

Vacature: Dienstverband: ALL-ROUND KANDIDAAT-NOTARIS...

Meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.