Willems & Smeets

Notarissen en adviseurs


Corona crisis MAAR CORONA VEILIGE WERKWIJZE

Willems en Smeets Notarissen heeft een corona-veilige werkwijze ontwikkeld. Wij regelen al uw zaken voor u op een veilige manier, zonder risico op besmetting. Neem contact met ons op via 040-2910969 of notarissen@willemsensmeets.nl

Wij kunnen u in deze corona-periode goed en veilig van dienst zijn. Iedereen worstelt met de gevolgen van het corona-virus en het elkaar niet meer kunnen ontmoeten.

Uw zaken hoeven echter niet stil te liggen

Wij willen u hiermee zo goed mogelijk helpen en kunnen dit zonder risico voor u en onze medewerkers regelen. Daarvoor hanteren wij een veilige en betrouwbare methode. Wilt u een bespreking inplannen of heeft u vragen, neemt u dan s.v.p. contact met ons op via 040-2910969 of notarissen@willemsensmeets.nlWij zullen u dan nader informeren.

Wij staan voor u klaar!

Vanuit onze vestigingen in Valkenswaard en Eindhoven willen wij u deskundig, betrokken en persoonlijk van dienst zijn op alle notariële vakgebieden.

Op deze webpagina´s geven we een indruk van ons werkterrein. Wij weten dat wij met deze pagina´s niet al uw vragen kunnen beantwoorden. Neem daarom contact met ons op.

Wij verzorgen ook graag - kosteloos - een informatieavond of een lezing of presentatie over notariële onderwerpen voor verenigingen en andere groepen belangstellenden.

Bij ons kantoor berusten de notariële akten die zijn gepasseerd door de huidige notarissen mr. M.P.M. Willems en mr. R.H.J. Smeets, en door oud-notaris G.M.Th. de Cock (van 1976 tot en met 2002).

Breng bij uw bezoek aan ons kantoor altijd uw geldige legitimatiebewijs mee in verband met de wettelijk vereiste persoonlijke identificatie van cliënten.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De notaris is verplicht om verdachte geldtransacties te melden op grond van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT). Informatie daarover vindt u hier.

Actueel

Tarieven en vrijstellingen schenkbelasting en erfbelasting 2022

Schenken en erven - tarieven en vrijstellingen Als u een schenking of...

De ongelijke behandeling van kinderen door het doen van giften.

Als een kind door een ouder tijdens diens leven wordt bevoordeeld (door...

Schenking ontvangen: wat gebeurt er met huurtoeslag zorgtoeslag en studiefinanciering ?

U bent in de gelukkige positie dat u een schenking mag ontvangen, maar...

Meer nieuws
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.