Onroerend goed

Koopt u een huis, dan verwacht u eigenaar te worden na betaling van de koopsom. Juridische vragen over erfdienstbaarheden of bijzondere verplichtingen wilt u zo snel mogelijk opgehelderd zien. Als verkoper wilt u uw huis pas overdragen als de koper de koopsom heeft betaald. Maar de financier wil de koopsom pas lenen aan de koper als die het huis aan de bank in onderpand geeft.

Bij de overdracht van een huis zijn veel partijen betrokken, die allemaal groot belang hebben bij een goede en zorgvuldige afwikkeling. Bij de notaris komen de activiteiten en informatie van koper, verkoper, hypotheekadviseur, financier van koper, financier van verkoper bij elkaar.

De notaris coördineert de  gang van zaken rond de overdracht. Hij zal ook graag de koopovereenkomst met u opstellen en doorspreken.

Willems & Smeets Notarissen heeft de kennis en ervaring om u goed te begeleiden bij het beantwoorden van uw vragen. Voor een vlotte gang van zaken is het belangrijk dat u zo vroeg mogelijk contact opneemt over eventuele vragen of onduidelijkheden.

  • deskundig & betrokken
  • optimale begeleiding
  • daadkrachtig
  • oplossingsgericht

Vrijblijvende offerte?

Wanneer u uw gegevens hebt ingevuld dan sturen wij u zo snel mogelijk een op uw wensen en eisen afgestemde offerte.

Offerte aanvragen
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.