Ons Kantoor

Willems & Smeets Notarissen Adviseurs is een gerenommeerd onafhankelijk notariskantoor met vestigingen in Eindhoven en Valkenswaard. Wij zijn een full service kantoor en hebben specialisten in dienst op alle notariële vakgebieden. Onze cliënten bestaan uit particulieren, ontwikkelaars, ondernemers uit het MKB en grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Wij staan voor een deskundige en efficiënte dienstverlening en hebben een proactieve benadering hoog in het vaandel staan.

Willems & Smeets Notarissen Adviseurs bestaat uit drie secties: ondernemingsrecht (profit en non-profit), personen- en familierecht en onroerend goed (nieuwbouw, bestaande bouw en commercieel onroerend goed). Vanuit de verschillende secties werken medewerkers samen ten behoeve van een zo hoogwaardig mogelijke dienstverlening. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Wij hebben zeer goede contacten met diverse advocaten-, fiscale- en accountants kantoren en kunnen u (indien u dat wenst) met deze kantoren in contact brengen.

 

  • deskundig & betrokken
  • optimale begeleiding
  • daadkrachtig
  • oplossingsgericht

Vrijblijvende offerte?

Wanneer u uw gegevens hebt ingevuld dan sturen wij u zo snel mogelijk een op uw wensen en eisen afgestemde offerte.

Offerte aanvragen
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.