Ondernemingsrecht

Willems & Smeets Notarissen:
uw deskundige en betrokken ondernemingsrecht adviseur.

Als specialist in het ondernemingsrecht is Willems & Smeets Notarissen de adviseur voor kleine en grote ondernemers. Met de deskundigheid in huis van de grote, internationale notariskantoren maar met een persoonlijke aanpak en concurrerende tarieven.

Het detail en het grote geheel

Door de opzet van ons kantoor kunnen wij direct de nodige verbanden leggen en met kennis adviseren over aspecten ook buiten het typische ondernemingsrecht. Hierbij kunt u denken aan de wisselwerking tussen de onderneming en familieverhoudingen van de ondernemer(s). Estate-planning speelt hier vaak een belangrijke rol. Een ondernemer heeft vaak behoefte aan een specifiek soort huwelijkse voorwaarden en testamenten. Doordat wij over zowel specialistische kennis over het ondernemingsrecht beschikken als over het familierecht, kunnen wij in deze behoefte voorzien.

Actueel

Wij houden veranderende wetgeving en rechtspraak in beeld en houden u op de hoogte van de gevolgen daarvan. Ingewikkelde materie vertalen wij zo dat u weet waar u mee te maken heeft en wat de aangeboden oplossing voor u betekent.

Samenwerking

Willems & Smeets Notarissen is een grote regionale speler op het gebied van het opzetten van bedrijfsstructuren, herstructureringstrajecten en samenwerkingsverbanden. Daarbij wordt veelal samengewerkt met andere adviseurs in binnen- en buitenland zoals accountants, belastingadviseurs, advocaten en trustkantoren. Indien nodig kunnen wij ook gebruik maken van ons internationale netwerk. Op deze manier wordt zorggedragen voor optimale begeleiding van u als ondernemende cliënt.

Specialismen

Willems & Smeets Notarissen is daarnaast de specialist bij uitstek voor bedrijfsovernames, oprichtingen, statutenwijzigingen, statutaire zetelverplaatsingen, (grensoverschrijdende) fusies en splitsingen van ondernemingen en het opstellen van (uitgebreide) aandeelhoudersovereenkomsten.

Willems & Smeets Notarissen.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat voor uw situatie de beste oplossing is. Voor vragen kunt u ons bellen op (040) 291 09 69 of ons een bericht sturen.

  • deskundig & betrokken
  • optimale begeleiding
  • daadkrachtig
  • oplossingsgericht

Vrijblijvende offerte?

Wanneer u uw gegevens hebt ingevuld dan sturen wij u zo snel mogelijk een op uw wensen en eisen afgestemde offerte.

Offerte aanvragen
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.